Voor € 199,- p.m.

Over ons

Met private lease wordt ‘het nieuwe rijden’ voor iedereen bereikbaar en kunnen ook particuliere automobilisten altijd mobiel zijn voor een vaste prijs per maand. Private Lease Den Ham biedt al een all-in constructie aan voor € 199,- per maand, inclusief (onder andere) all-risk verzekering, onderhoud, reparatie, vervanging van banden, pechhulp en wegenbelasting. Het enige wat klanten zelf nog moeten betalen, zijn de brandstofkosten.

Private Lease voor alle merken

Als onderdeel van Autobedrijf Bertil Jansen biedt Private Lease Den Ham particulieren alle automerken aan met het meest complete pakket aan services.

Autobedrijf Bertil Jansen is als Lease Service Center gecertificeerd voor onderhoud en service aan alle lease-auto’s. Plezierig is dat wij altijd bij u in de buurt zitten én u een stuk persoonlijke dienstverlening bieden. In samenspraak met gerenommeerde leasemaatschappijen zijn voorwaarden opgesteld waar wij als Lease Service Center aan voldoen. Wij regelen alles voor u, dus u heeft er geen omkijken naar, maar wel de zekerheid dat alles piekfijn in orde is!

Private Lease inclusief: